אכילת דגנים מלאים מונבטים ללא בישול

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

18/12/2017 | 00:08 | מאת: תמיר

שלום, ברצוני לדעת אם ניתן ואף רצוי לאכול דגנים מלאים מונבטים (חיטה, כוסמין, שיפון, כוסמת, קינואה וכד,) ללא בישול אלה טריים. ידוע לי שקטניות אפשר. חשוב לי להתבסס על מזונות חיים ללא בישול, אפייה ועיבודים למינהם. תודה מראש על המענה.

21/12/2017 | 17:30 | מאת: אביטל זלצר

תמיר שלום רצוי ומומלץ להנביט ולאכול דגנים וקטניות ללא בישול. זה חלק מעקרונות של תזונה הנקראת רואו פוד. אם אין ריבוי גזים וכאבי בטן זו תזונה נפלאה ומלאה בערכים תזונתיים המכפילים עצמם בעשרות מונים בשל ההנבטה ושמירה על רכיבי תזונה הרגישים לחום שבהחלט ולכים לאיבוד בבישול. בברכה, אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית