אודה להתייחסות. שאלתי אך לא קיבלתי תשובה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

24/11/2017 | 18:05 | מאת: שיעול

שלום, מאז שאני ילדה יין גורם לי לשיעול לא רצוני, אפילו בכמויות מאוד קטנות. אני לא יודעת למה זה נגרם אבל אני פשוט נמנעת משתיית יין. חלק ממי הפה עם כורמים לכך. היום שמתי לב שרוטב סויה גורם לי לתחושה דומה (פחות חזקה). ידוע לך מה יכול להיות הגורם לכך? האם יש קשר בין השניים? תודה רבה!

29/11/2017 | 08:44 | מאת: אביטל זלצר

שלום רב, יכולות להיות כמה וכמה סיבות לתופעה הזו.יתכן ואת רגישה לאלכוהול (ביין ובמי פה) או לרכיבי מזון בעלי טעם חריף,חזק ומרוכז. השיעול יכול לנבוע משאיפת אדי הארומה של הרכיבים אותם את מתארת. ממליצה לך לערוך בירור אלרגיה לרכיבים הספציפיים שציינת ואז תקבלי תשובה ודאית בברכה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית