בקע סערפתי בהריון וכאבים עזים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

18/11/2017 | 02:42 | מאת: יעל

שלום, אני בשבוע 28, ולפני כמה ימים רופא המשפחה אמר שיש לי בקע סערפתי. הוא הורה לי לקחת שני אומפרדקס 20 מ''ג ביום. הכאב והלחץ בחזה החמירו מאז, ואני לא יכולה לישון כי בלילה הכאב מתגבר (נשללה בעיה בלב). אציין שיש לי ממש בליטה של כמה סנטימטרים מתחת לחזה ימין. האם נדרשת התערבות ניתוחית? איך אדע אם אין לי סיבוך שיכול לפגוע בעובר? תודה.

23/11/2017 | 16:42 | מאת: טובה בר-שאן

שלום לך יש מקום שתלכי לבדוק אצל הרופא המטפל שלך. בינתיים תאכלי ארוחות קטנות .מספר רב של פעמים ביום . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית