שקדים טחונים כתוספת לסלט

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

06/07/2017 | 10:53 | מאת: רחלי

שלום לכן, אני רוצה לטחון שקדים ולהוסיף לסלט.(לא אוהבים אצלי בבית את השקדים כפי שהם, שלמים) האם זה בסדר שאטחון אותם כפי שהם עם הקליפה החומה או שכדאי שאקנה באריזות מוכנות בחנות ,שקדים קלופים הנקראים "שקדים מולבנים" ואותם אוסיף לסלט? תודה מראש

11/07/2017 | 08:28 | מאת: טובה בר-שאן

רחלי שלום . עדיף שטטחני אותם במקום . כך את מונעת חמצון שלהם והרס של חומצות השומן שבשקד. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית