בדיקת דם שמראה על מחסור בויטמין D

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

06/07/2017 | 10:46 | מאת: רחלי

אני בת 54 בבדיקת דם נתגלה אצלי מחסור בויטמין D. התוצאה :43 כשהסף הנמוך הוא 75. אני נמצאת די הרבה בחוץ אם כי אני מתמרחת בקרם הגנה בעיקר בפנים. האם יש לי בעיית ייצור של הויטמין ? איך בודקים את זה?כיצד פותרים את הבעיה חוץ מלקיחת הויטמין? תודה מראש

11/07/2017 | 08:27 | מאת: טובה בר-שאן

רחלי שלום א. החסר נגרם כי אנחנו מתמרחים במסנני קרינה. וככל שאנחנו מתבגרים יכולת הקליטה בעור מהשמש קטנה. חשוב מאוד לקחת את הויטמין כיוון שחסר שלו גורם למחלות אוטואימוניות וסרטן . המלצתי החמה שתתחילי לקחת את הויטמין ותתיעצי עם נטורופט לגבי הכמות שאת צריכה בהתאם למצבך. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית