פירות קפואים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

08/06/2017 | 22:39 | מאת: רינה

שלום רב, גילו אצלי אי סבילות לפרוקטוז האם אני יכולה לאכול אוכמניות ודובדבנים מוקפאים,בכמות של חופן ליום? אשמח לתשובה רינה

09/06/2017 | 05:57 | מאת: טובה בר-שאן

רינה שלום גם בפירות אילה יש פרוקטוז אך במינון נמוך. לכן יש טעם לבדוק ולראות את הרגשתך אם זה לא גורם לך לתופעות לוואי אז התשובה היא כן .את יכולה לאכל . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

09/06/2017 | 05:58 | מאת: טובה בר-שאן

רינה שלום בפירות אילה יש כמות קטנה יחסית של פרוקטוז. לכן שווה לנסות . אם אין לך תופעות לוואי ,אז את יכולה לאכל . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית