פטרת בציפורן ושמן אורגנו

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

24/03/2017 | 16:41 | מאת: גל

הי יש לי פטרת בציפוורן בבוהן בשתי הידיים ובמקום לקחת משחה על בסיס אנטביוטיקה כפי שהמליץ רופא עור החלטתי לטפל בדרך טבעית ומרפא ברפואה סינית נתנה לי שמן אורגנו ואמרה שאשים על הפטרת. אלא שהאצבעות שורפות לי מהשמן הזה גם לאחר שאני שוטפת את היד ובנוסף לכך נראה שהפטריה באצבע רק מתנפחת וכאילו שהאצבע בוערת לי ונפוחה. האם לפחד מזה וזה מעיד על בעיה או שזה טבעי שבגלל השמן זה מה שקורה לציפורן? להמשיך עם השמן בלי לחשוש או להפסיק? תודה

03/04/2017 | 17:14 | מאת: טובה בר-שאן

גל שלום יתכן והשמן לא מתאים לך. שים על הפטרת שמן עץ התה . טיפה אין צורך לשים את כל הבקבוק. בברכה ובהצלחה חג פסח שמח טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית