תרופה לקנדידה גלברטה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

13/03/2017 | 13:24 | מאת: תרופה לקנדידה

היכן ניתן להשיג את הקולורקס לטיפול בקנדידה גלברטה? האם ניסטטין יעיל ומה תגובות הלוואי בשתי התרופות? האם המוצרים החליפיים שנמכרים בבתי טבע לקנדידה אכן יעילים? בדיאטה כחודש ועדיין הבעיה לא נפתרה לחלוטין אלא נחלשה במקצת... תודה מראש פרידה

15/03/2017 | 11:37 | מאת: טובה בר-שאן

שלום התרופה קולורקס אזלה בשוק. יש תרופות רבות לקנדידה אך צריך אורך רוח כיוון שזה יכול לקחת בין 3-12 חודשים טיפו. יש חומצה קפרילית יש קנדיד אמזון של צמחי אמזונאס בנוסף חשוב לקחת פרוביוטיקה . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

15/03/2017 | 11:37 | מאת: טובה בר-שאן

שלום התרופה קולורקס אזלה בשוק. יש תרופות רבות לקנדידה אך צריך אורך רוח כיוון שזה יכול לקחת בין 3-12 חודשים טיפו. יש חומצה קפרילית יש קנדיד אמזון של צמחי אמזונאס בנוסף חשוב לקחת פרוביוטיקה . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

15/03/2017 | 11:37 | מאת: טובה בר-שאן

שלום התרופה קולורקס אזלה בשוק. יש תרופות רבות לקנדידה אך צריך אורך רוח כיוון שזה יכול לקחת בין 3-12 חודשים טיפו. יש חומצה קפרילית יש קנדיד אמזון של צמחי אמזונאס בנוסף חשוב לקחת פרוביוטיקה . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית