שמן נבט חיטה לפנים- האם מותר למרוח כמו שהוא על הפנים?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

02/02/2017 | 12:26 | מאת: גליה

שלום. חברה של אחותי מרחה שמן נבט חיטה על צלקת וזה העלים את הצלקת לחלוטין. קניתי שמן נבט חיטה כדי למרוח על הפנים והצוואר אם יש לזה השפעה כזרת טובה על העור. יש לי שינויי פגמנטציה באיזור האף, אדמומיןת (סבוריאה) וקראתי שזה טוב. רק שלא הבנתי אם מותר למרוח את השמן ישירות על הפנים או לערבב אותו עם שמן בסיס אחר ביחס מסויים כמו שמן שקדים

09/02/2017 | 09:42 | מאת: טובה בר-שאן

שלום מצויין לעור .מכיל הרבה ויטמין E . מותר למרוח ישירות . זה ממש סרום . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

09/02/2017 | 10:40 | מאת: גליה

מצוין לעור הגוף או לעור הפנים?

מנהל פורום תזונה טבעית