גזים ונפיחויות בבטן

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

04/01/2017 | 15:35 | מאת: צביקה

שלום שמי צביקה בן 24וחצי. מאז ומתמיד סבלתי מגזים ונפיחויות בבטן - עושה כושר כל חיי (חטוב וכ'ו) - מעשן 1-2 סיגריות ביום, לפעמים בכלל לא - מקפיד על מזון בריא, לא אוכל בחוץ כלל לפני 3 שנים התחלתי ב"מנהג" לשתות מיץ לימון לפני כל ארוחה כבדה ואכן יש תוצאות אך לא מרשימות במיוחד כי ה"אפקט" לא מחזיק יותר מ2-3 שעות. אתמול קניתי את ה-טבליות "קרבופלור" (פחם צמחי). שתיתי מיץ לימון (חצי מהכמות הרגילה), אכלתי ארוחה, ולקחתי כדור אחד אחרי הארוחה למרות שהיה רשום בין 2-4 טבליות. והיו תוצאות מרשימות למשך 6-8 שעות! (והיו נשנושים ב6-8 שעות). לשאלותיי: האם הטבליות סופחות/משמידות דברים חיוניים בגוף? האם יש תופעות לוואי? (חשק מיני/מצב רוח/וכ'ו) האם מותר לקחת את הטבליות כל יום באופן קבוע?

23/01/2017 | 15:31 | מאת: טובה בר-שאן

צביקה שלום הקרבופלור סופח את הגזים וכך מונע את הצטברותם בביטנך. לא גורם לשום תופעות לוואי לכן ניתן לקחתו . אבל המלצתי לבדוק מדוע אתה לא מרגיש טוב . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית