שמן מאכל, מה הכי ממומלץ

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

25/06/2002 | 07:54 | מאת: עמית

ניתן לקנות מס' רב של שמנים למאכל: סויה, תירס, זית, קנולה, ענבים, דקלים, אגוזים, סןמסום, חירייה,... איזה שמנים מומלצים ואיזה הכי פחות מומלצים. (מבחינה של שומן רווי/לא רווי ומרכיבים חשובים אחרים)

לקריאה נוספת והעמקה
25/06/2002 | 20:44 | מאת: adi

עמית, הכי מומלץ: שמן זית (וגם זה במידה(. בסדר: סויה, תירס, קנולה, חירייה, שומשום, אגוזים הכי לא מומלץ: דקלים. עדי

26/06/2002 | 18:30 | מאת: נירה אולנד

שלום עמית השמנים המומלצים ביותר הם זית וקנולה. השמנים הצמחיים האחרים די דומים בהרכב שלהם, וניתן לבחור בכל אחד מהם, אך כדאי להשתמש בהם פחות מאשר בשמן זית וקנולה. באופן כללי כמות השמן בתפריט צריכה להיות מוגבלת, גם של השמנים הבריאים ביותר. בתיאבון.

מנהל פורום תזונה טבעית