לחם רגיל מול לחם מלא

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

15/03/2000 | 16:27 | מאת: זללני

שלום לצוות האתר. אשמח להסבר קצר בדבר השוני בין לחם רגיל מול לחם מלא. מה יותר בריא, מה יותר משמין, ומה היחס הקלורי בין פרוסת לחם רגיל לפרוסת לחם מלא. תודה

17/03/2000 | 18:33 | מאת: סמדר בן נון

שלום זללני לחם מלא ולחם רגיל מכילים אותו מספר קלוריות. לחם חי בריא יותר משום שהוא מכיל כמות סיבים גדולה יותר . סיבים חשובים לעיכול תקין ולמניעת מחלות שונות. כמו כן סיבים נותנים תחושת שובע גדולה יותר ולכן אולי ניתן לאכול פחות. בהצלחה יפעת קליין זללני כתב/ה: ------------------------------- שלום לצוות האתר. אשמח להסבר קצר בדבר השוני בין לחם רגיל מול לחם מלא. מה יותר בריא, מה יותר משמין, ומה היחס הקלורי בין פרוסת לחם רגיל לפרוסת לחם מלא. תודה

17/03/2000 | 20:18 | מאת: זללני

תודה יפעת. אבל אם לחם מלא יותר בריא, ולדעתי גם יותר טעים, למה הלחם הנפוץ הוא לחם רגיל???

מנהל פורום תזונה טבעית