מחקר
דיון מתוך פורום סרטן ריאה
שלום, קראתי לאחרונה מחקר שבו נטען שמתן תוספת של בטא קרוטן למעשנים ולמעשנים לשעבר הגביר את סיכוייהם לחלות בסרטן הריאות. אני מעשנת לשעבר ושאלתי האם להפחית צריכת פירות וירקות כתומים מהתפריט? אני ממש מפחדת. האם במחקר דובר על תוסף סינטטי או טבעי מהמזון? תודה
לקריאה נוספת והעמקה
תרגיעי...בסינטטי בלבד. תמשיכי להנות מירקות, ועדיפים אורגניים.
שלום טלי ישנה עבודת מחקר אחת שבה הייתה עליה של 16% בסרטן הריאות בקבותה שלקת תוספת של בטא קרוטן (ככדור ולא כאוכל טבעי!!!). אין שום עבודה לגבי אוכל טבעי ולא ניראה לי שיש בזה בעיה כל שהיא. כל טוב ד"ר איזביצקי גבריאל