פענוח בדיקת שדה ראייה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

15/01/2008 | 17:15 | מאת: לימור

בעלי עבר בדיקת שדה ראייה לגבי עיין ימין כתוב אמינות טובה בפענוח ירידה ברגישות ללא נזק ספציפי בעין שמאל כתוב אמינות טובה בפענוח מדרגה נזלית עליונה מה זה אומר? בבקשה אני צריכה תשובתך בדחיפות

לימור שלום האם בעלך סובל מגלאוקומה? קיים חוסר בחלק הקרוב לאף, בחלק העליון של שדה הראה. עליך להראות זאת לרופא העיניים שלו, סך הכל הבדיקה אינה מציינת פגיעה משמעותית בשדה הראייה. בברכה, ד''ר שמואל לוינגר

21/07/2008 | 13:34 | מאת: רינת

לבעלי בוצעה בדיקת שדה ראייה במכון לגאוקומה התוצאות בשתי העיניים מבחינת איכות היו: אמינות בינונית. מה פירוש הדבר? בפיענוח, בעין ימין נאמר כי יש התחלת מדרגה נזלית עליונה. על איזה תהליך זה מראה, האם הוא רברסיבילי? לתשובתך אודה

20/01/2009 | 15:27 | מאת: אריאל

עשיתי לבני בן 15.5 בדיקת שדה ראייה התוצאות הן עין ימין אמינות טובה ירידה בסף מדרגה נזלית תחתונה עין שמאל אמינות טובה ירידה בסף הוא נשלח לבדיקה בגלל חשד לגלו

20/01/2009 | 15:27 | מאת: אריאל

עשיתי לבני בן 15.5 בדיקת שדה ראייה התוצאות הן עין ימין אמינות טובה ירידה בסף מדרגה נזלית תחתונה עין שמאל אמינות טובה ירידה בסף הוא נשלח לבדיקה בגלל חשד לגלוקומה ע"י רופאת עיניים. מה התוצאות אומרות תודה

01/03/2009 | 20:21 | מאת: מורן

שלום, הפנו אותי לבדיקת שדהראייה כי איבדתי לפני חודשיים בערך את הראייה לכמה זמן, ראיתי חלקי משפטים וזה חזר לראייה טובה אני בת 21 מה הם החששות שבגללם עושים את זה? הרופא לא רצה להגיד לי הוא רק אמר שמקווה שיהיו תוצאות טובו אני סובלת ממיגרנות קשות וסחרחורות תודה מראש

מנהלי פורום בריאות העין