הפרשות צהובות מסביב לעיניים בבוקר

דיון מתוך פורום  בריאות העין

16/12/2016 | 09:50 | מאת: שני

שלום! אני מצוננת בימים האחרונים .מין מיני שפעת כזו ואני משתעלת הרבה. אתמול בערב היה לי ממש התקף שיעול של איזה דקה שתיים.אחריי זה שמתי לב שהעיניים שלי נהיו אדומות.למחרת, היום ,(שישי) קמתי בבוקר והיו לי מסביב לעיניים הפרשות צהובות, האם זה קשור לצינון או שיש סיבה לדאגה, אשמח לתשובה! תודה מראש! נ.ב מצבי הבריאותי תקין, בת 38

31/12/2016 | 21:34 | מאת: שני שלום רב,

שני שלום רב, כנראה שנדבקת בוירוס הנקרא "אדנו וירוס" הגורם לדלקת בדרכי הנשימה. סוג של שפעת או צינון והמשולב בדלקת עיניים. מערכת החיסון הטבעית של הגוף מתגברת על וירוס זה עד 14 ימים מהתחלתו. במידה ונמשך מעבר לזה יש לפנות לבדיקת עיניים מקיפה. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין