ניתוח חניכיים בלייזר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

14/12/2013 | 20:02 | מאת: אשר

שלום, לפני שנתיים עברתי אירוע מוחי. החלתי טיפול חניכיים בבית חולים רמבם. עד כה, עברתי הקצאת שורשים בכל הפה. עכשיו, אני אמור לבצע ניתוחי חניכיים מאחר והכיסים עמוקים. שמעתי על אפשרות לבצע ניתוחי חניכיים בלייזר - אני נוטל מדללי דם, מה דעתך? האם זה מתאים לי?

21/12/2013 | 18:47 | מאת:

טיפול שיניים וחניכיים בלייזר מתאים לכל בני האדם צריך רק לבדוק האם מתאים לבעית חניכיים שלך. בדכ כן

31/12/2013 | 09:26 | מאת: אשר

דר ליטבק שלום, האם יש משמעות לסוג נוגד הקרישה שאני נוטל? אני מקבל פרדקסה , כשמדברים עם רופאים, הם ישר חושבים על קומדין. יש שוני בין שתי התרופות. תודה אשר

05/01/2014 | 08:39 | מאת: אשר

הכוונה בשאלה על נוגדי קרישה, האם בכלל יש צורך להפסיק לקחת לפני הטיפול בלייזר שהרי, הבנתי שאין דימום במהלך הפרוצדורה?! כמובן, הרצון הוא לא להפסיק דילול דם, בגלל הסיכון, וזאת הסיבה העיקרית שבגללה אני מעוניין בלייזר. תודה אשר