אומגה 3

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

11/07/2006 | 15:30 | מאת: לאה

שלום, ברצוני לברר: 1. האם שמן זית / קנולה מכילים הן אומגה 3 והן אומגה 9 או רק אחד מהשניים ואיזה מהם? (ומהו אומגה 9?) 2. האם קיימות קבוצות אוכלוסיה שעבורן נטילת אומגה 3 כתוסף או במזון עלולה להוות סיכון (אם כתוצאה ממחלה מסויימת, רגישות לדבר מה, נטילת תרופה כלשהי וכו'). בתודה מראש,

16/07/2006 | 14:20 | מאת:

אנשים היחידים הצריכים להמנע מאומגה 3 כתוסף הם אנשים הלוקחים מדללי דם, או אנשים שיש להם בעיה בקרישת דם. שמן זית ושמן קנולה מכילים אומגה 6 9

18/07/2006 | 18:28 | מאת: moti

שלום רב. אני נוטל אספירין על בסיס יומי, וגם צורך שמן אומגה 3 בכמוסות, 3 ליום. האים השילוב של אספירין ואומגה 3 הינו מסוכן? מודה לתשובתך.