בעיות בעיכול

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

10/04/2006 | 09:07 | מאת: שיר

מזה מספר חודשים חלו שינויים במערכת העיכול אצלי: אחרי כל ארוחה, בין אם זה פרסוה עם גבינה, או ארוחה בשרית (ארוחת צהריים) אני סובלת מנפיחות בבטן, כאבי בטן חזקים וגזים. בעבר סבלתי מכך רק לאחר ארוחה שכללה ירקות מבושלים, כעת זה מופיע אחרי כל ארוחה. המליצו לי על ספירולינה של סאן ריידר או GNC שמסייע בתהליך העיכול וגם בשריפת השומן . האם אכן זה עשוי לסייע? אני מעט חוששת מנטילת תרופות שמסייעות לעיכול, אני חוששת שזה עשוי להוביל להרזייה מהירה ומסוכנת, לא טבעית. כמו כן, אני נוטלת תרופה קבועה לאורך שנים - מטוטרוקסט, האם יש סכנה ליטול את הספירולינה יחד עם תרופה זאת??? תודה :)

10/04/2006 | 10:56 | מאת:

שיר שלום, על פי האינפורמציה שסיפקת, אין סכנה בשילוב בין השניים. יחד עם זאת, זה לא הטיפול שהייתי נוקט בו, מכיוון שאני מעריך שהוא לא יפתור את בעייתך. מהסימנים שתיארת עולה כי מערכת העיכול שלך איטית, ולכן כל שעלייך לעשות הוא לשנות את הרגלי התזונה שלך: להקפיד על 10-15 לעיסות של כל ביס ולמעט בשתייה בזמן הארוחה. כמו כן, אני ממליץ לזרז את פעילות מערכת העיכול שלך באמצעות ניקויה: http://www.sakerclinic.com/he/hydro.html

10/04/2006 | 11:56 | מאת: שיר

תודה אכן התחלתי ללעוס לאט אך מבחינת שתייה - אני שותה הרבה לפני , תוך כדי ולאחר האוכל. אולי כדאי לקחת אנזים פפאיה שמסייע בעיכול - ראיתי שיש כמוסות כאלה לחברות שונות, האם היית ממליץ ???