פגיעה בראיה מטווח קצר

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

23/06/2014 | 17:59 | מאת: רות. קן

חצי שנה לאחר ארוע מוחי קל שגרם לפגיעה בחלק משדה הראיה. התוצאה, בעיה בראיה מטווח קצר. עדין אין שיפור ספונטני. האם יש טיפול פיזיותרפיה, ריפוי בעיסוק פלדהקרייז או אחר שיכול לתרום לשיפור

רות שלום, יש מרפאות לשיקום תפקודי ראייה במרכזי שיקום גדולים, ראי למשל http://rehabilitation.sheba.co.il/Neurological_rehabilitation/239.htm יש גם אופטומטריסטים פרטיים המתמחים בשיקום הראייה אצל אנשים עם פגיעות נוירולוגיות. שיקום מוצלח, זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי