אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

10/06/2014 | 11:27 | מאת: אלי

קיבלתי אירוע מוחי ביום 25/5 ושוחררתי מבית החולים בילינסון ביום 29/5 2014 במכתב השחרור הומלץ לעבור מס' בדיקות מקיפות אצל רופאים שונים. עליי לציין שאני כותב לך ביוזמתי, הזיכרון התמצאות,כושר הליכה לא נפגעו, אני עצמאי לחלוטין. קשיים בדיבור וחולשה בצד השמאלי של הגוף. נמאס לי מהתרתורים בקביעת תורים לרופאים ומהנסיעות אליהם , ובכלל מהתייחסות קופ"ח לנושא. אני מחפש כתובת אחת לבצע את כול הפעולות הנדרשות. במידה ותנחה אותי אני אודה לך מאוד.

אלי שלום, כנראה שהכי יעיל יהיה להכנס לאשפוז קצר (מס' ימים) ובמהלכו לבצע את הבדיקות הנדרשות. זאב

10/06/2014 | 14:43 | מאת: אלי

תודה לתגובה. האם לפנות לבית חולים פרטי לבצע את הבדיקות ואם כן כיצד ולמי? או שמא אפנה לרופא שלי שיתן הפניה לבית חולים ? תודה מראש. אלי

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי