שיקום מאירוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

24/03/2014 | 11:23 | מאת: רונית

שלום רב. אבי בן 70 עבר ניתוח לסטומה במעי ולאחר מספר שעות בהתאוששות קיבל אירוע מוחי יד ימין אינה מגיבה וכן צד ימין בפנים. הזכרון נפגע אינו מצליח קורא וכתוב. (לפני מספר שנים עבר ניתוח להוצאת גידול במיתרי הקול יוכול לדבר רק באמצעות תותב ושימוש ביד כדי לדבר.) עכשיו לאחר שבועיים בבית החולים יועבר לשיקום לפי דברי בית החולים למשך כשבועיים עד שלושה. אבי היה אדם עצמאי שגר לבד ורחוק מבני המשפחה, איך יכול אדם במצבו לשוב ולגור לבד שידו משותקת ולכן אינו יכול להחליף את שקית הסטומה לבדו וכן אינו יכול לתקשר עם הסביבה מאחר ואינו יכול לדבר ולא לשלוח הודעות SMS כי שכח קרוא וכתוב. מה זכויותיו בקרה הנ"ל? אודה לתשובתך

רונית שלום, אני מציע שתפנו לעמותת נאמן לברור בנוגע לזכויותיכם. שיקום של אדם עם שיתוק מלא בחצי גוף ודאי יארך יותר משבועיים-שלושה. בברכה, זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי