עייפות לאחר אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

21/01/2014 | 15:06 | מאת: יעל

שלום לך, עברתי 2 אירועים מוחיים שהוגדרו קלים לפני כ4 חודשים מאז אני סובלת מעייפות תמידית לא משנה כמה שעות ישנתי בלילה קודם. האם זה משהו ידוע? האם זה הפיך? מה ניתן לעדות בכדי לשנות את המצב? ? תודה.

יעל שלום, התופעה שאת מתארת מוכרת מאוד. הסבר על גורמים אפשריים תמצאי כאן: http://www.shikum-cva.org/impaired/fatigue בקשר לטיפול - פעילות גופנית אירובית יכולה לעזור מאוד (כדאי לבצע בהדרכת פיזיותרפיסט, לפחות בהתחלה) טיפול בתא לחץ שיקומי עשוי לעזור אם קיים דיכאון - לשקול טיפול תרופתי. בהצלחה, זאב

23/01/2014 | 13:37 | מאת: יעל

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי