שיקום לתינוק שעבר שבץ מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

08/12/2013 | 09:42 | מאת: אלירן

שלום זאב. שוחחנו מספר פעמים בטלפון ובמיילים. בני בן ה 9 חודשים עבר שבץ מוחי שהיה עוד בבטן אימו... השלב הבא מבחינתי זה לתת לו את הטיפול השיקומי הטוב ביותר וזאת לדעתי הוא לא מקבל כעת במסגרת התפתחות הילד במכבי. האם ישנו איזשהו טיפול נוסף מבלבד פיזיו' שאתה יכול להמליץ לנן כשיקום טוב להמיפלגיה שמאלית? כך זה מוגדר ע"י הנוירולוגית המטפלת.

אלירן שלום, כדאי לעבור איבחון מסודר בבי"ח אלי"ן בירושלים - מרכז לשיקום ילדים ונוער: http://www.alyn.org.il זאב

09/12/2013 | 12:42 | מאת: נעמי גפן- סמנכ"ל בית חולים אלי"ן

שלום רב, בבית חולים אלי"ן קיים מרפאה לנפגעי ראש ומחלקת שיקום. לפרטים נוספים ניתן לפנות לנחמה, 02-6494323. נשמח לעזור בכל מה שצריך, נעמי

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי