בלוינשטיין מרפאת כאב קיבלתי זריקות בכתף

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

20/10/2013 | 13:10 | מאת: סיון

בזמן אישפוז עקב CVA. יש לי שמיניה לתמיכת הכתף. הזריקות הביאו לי שקט והתאפשר לגעת בי לריפוי ועיסוק לטפל ביד.עכשיו חזרו לי הכאבים .האם זה המצב תלות מעכשיו בזריקות לשקט . או טיפול פיזיוטרפי יעיל לבעייה . הכאב בשכמות .יש משהו ביתי שאני יכולה לעזור לעצמי למנוע חזרתו של הכאב.? תודה

סיון שלום, כאב בשכמה הוא לא הכאב השכיח באזור היד לאחר אירוע מוחי ולא ברור לי מהתאור שלך ממה הוא נובע. השמיניה לא תומכת ישירות באזור זה אלא במפרק הכתף. נסי לתת לי פרטים נוספים לגבי מקור הכאב ותוצאות צילומים אם נעשו. בברכה, זאב כהן

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי