כאב גדול

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

15/10/2013 | 07:32 | מאת: שולה

זאב שלום רב אימי בת 72 לפני שנה וחצי עברה ארוע מוחי קל מאד, אחרי התאוששות של כמה חודשים טובים, הפה,היד,והרגל חזרו לתפקד ,התחיל עצב משולש הפנים להציק ולהכאיב ,היום אימי מטופלת ב: טיגרטול 200מג' ואלטרול 20מג' אך הכאב לא חולף והטיפול לא עוזר. שאלתי האם יש טיפול אחר,? או בנוסף לטיפול בכדי להקל על הכאבים הבילתי נסבלים של אימי.אנה מימך מבקשת ומתחננת ,עזרה.. שולה

שולה שלום, אני שמח על התאוששות הפה+היד+הרגל - לא מובן מאליו. לגבי עצב הפנים, צריך לבצע בירור כדי לשלול סיבות אחרות מלבד האירוע המוחי - לא ברור שזה הגורם. בקשר לטיפול, ישנן אפשרויות חוץ מטיפול תרופתי, כולל התערבויות ניתוחיות - אני ממליץ לפנות למרפאת כאב (או יחידה לשיקום כאב) כדי לעבור הערכה מסודרת ולקבל מידע על אפשרויות הטיפול האחרות. זאב כהן

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי