התאוששות לאחר אירוע מוחי בגזע המוח

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

28/01/2012 | 16:48 | מאת: אינגה

שלום רב אני בן 68 עבר לפני יומייים אירוע מוחי בגזע המוח ביום ראשון הוא היה בלי הכרה אך התאוששות שלו מאוד מהיר הוא מזיז 2 ידים ו2 רגלים מנסה לדבר ולפתוח עיינים אפילו מנסה לאכיל את עצמו מכיוון שיש לו היסטוריה של מחלות לב ואי ספיקת לב הרופאים לא ממש אופטימים שזה מדאיג כי מצד אחד אני כן רואים שיפור אך שבא רופא הוא כול הזמן אומר שיש שיפור אך לא לצפות ליותר מידי רציתי לשאול אם הוא כן יוכל להתאוששת מזה למרות שאני מודעת שיש פגיע כולשהי ואם ההתאוששות המהירה שלו מזה זה כן סימן טוב וכן משוב לציין שהוא היה מאוד עצמאי לפני האירוע תודה מראש

08/02/2012 | 06:36 | מאת: דר' דניאל גוטליב

אירוע בגזע המוח דורש החלמה איטית יותר אבל הפרוגנוזה שלו במידה ושורדים אותו קצת טובה יותר מאשר אירועים מקבילים במוח העליון (ההמיספרות). אינך מציין דברים חשובים להערכת מצבו כמו למשל אם יש לו שווי משקל בישיבה ואם קיימות בעיות בליעה. גש לאתר שלנו לקרוא עוד על סוגי אירועים והסתמנות שלהם. בהצלחה. www.pnaivebriut.com

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי