אירוע מוחי קשה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

28/08/2011 | 11:51 | מאת: שלום

תודה על התשובה בתאריך 18/8/2011 בשעה 9:33 שאלתי שאלה וקבלתי את תשובתך בתאריך 26/8/2011 בשעה 20:41 רציתי לדעת האם בית הדר באשדוד נחשב טוב? כמו כן אימי פוקחת את עיניה מדי פעם אבל לא מגיבה כלל מה זה אומר? וכן יש לה חום עולה ויורד מה אפשר לעשות? בברכה שלום

05/09/2011 | 04:12 | מאת: דר' דניאל גוטליב

בית הדר לדעתי הפרטית מאוד הוא מקום מצויין, אימך נמצאת כנראה במצב די קשה עם היא רק פותחת וסוגרת עיניה, מצב שאנו קוראים לו סטופור ואם יש לה חום יכול לנבוע משילוב של בעיותיה הנוירולוגיות עם סבוך זיהומי. הטיפול בבעית החום קודם לניסיון השיקומי ומבוסס על זהוי הגורם (ביצוע תרבויות מהדם, שתן וכדומה) וטיפול מתאים בו באמצעות אנטיביוטיקה אם זה יישים. בהצלחה.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי