אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

14/08/2011 | 20:09 | מאת: מודאגת

אבי בן 82, קיבל אירוע מוחי קל לפני כ7 חודשים. טופל בבית בפזיוטרפיה ובריפןוי בעיסוק פעמיים בשבוע והתקדם מאד. כעבור חודש וחצי תדירות הטיפולים ירדה לפעם בשבוע ומצבו החל להדרדר. נפל והחל לגלות פחדים. שקע בדיכאון ונעשה תלותי וכל ארבעת גפיו חלשים. יש לציין שאינו ישן ברציפות ומתעורר כל חצי שעה. שנתו אינה רגועה והוא נעשה מבולבל. לאחרונה אושפז בשל דלקת ריאות ורופא פנימי המליץ על כדור להרגעה מירו.לא נתנו משום שחששנו מבלבול, האם אתה ממליץ לתת או משהו אחר? בנוסף הנוירולוגים ממליצים על המשך טיפול פזיוטרפיה אך קופת חולים טוענת שקיבל מספיק וכל פעם מפסיקים למספר שבועות.מה מגיע לאבי לאחר שעבד כל השנים ושילם בכל הזמן תשלום מלא?

26/08/2011 | 20:31 | מאת: דר' דניאל גוטליב

מירו במינון נמוך של 15 מג בליליה היא תרופה טובה עם מעט פוטנציאל לבעיות, כדאי לנסות אותה מספר טיפולי פיזיו משמרים אחרי השנה הראשונה לאירוע הוא בערך 12 אבל בשנה הראשונה ובמיוחד אם לא שוקם באשפוז מגיע יותר יש מסגרות צבוריות כמו זו של הרב פירר בבני ברק שמספקות שיקום אחרי השיקום ואם זה בסביבה שלכם כדאי להתעניין תתעייננו גם באתר של עמותת נאמן ובאתר שלנו לגבי תרגול עצמי בבית כתובת האתר שלנו פנאי ובריאות ונאמן עמותת נאמן בהצלחה

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי