לאחר אירוע מומחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

04/12/2010 | 20:48 | מאת: מחפשת מרכז שיקום לאבי

אבי בן 79 נפל לפני שבועיים וקיבל אירוע מוחי ולא יכול להזיז את רגל שמאל ויד שמאל קשה לו ללכת ועם עזרה הוא עומד והולך כמה צעדים עם הליכון. - גם חולה סרטן ערמונית גרורותי. הוא עם ראש צלול מדבר רגיל ואוכל לבד מחפשת עבורו מרכז שיקום שיוכל להשתקם - זה רצונו. שיקום באיזור המרכז והשרון. - תודה.

08/12/2010 | 14:29 | מאת: דר' דניאל גוטליב

בי"ח לוינשטיין , בית רבקה ורעות עובדים עם הכללית רעות עובד גם עם מאוחדת מחלקה שיוקמית ברעננה עובדת ת"פ מכבי בהצלחה

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי