שיקום לאחר דימום מוחי - עזרה דחוף

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

04/12/2010 | 04:51 | מאת: מיכאל

שלום רב! אבי בן 68 לאחר מספר ניתוחים של VP SHUNT, בניתוח האחרון נוצר מצב של שאיבת יתר מהמסתם שגרם לדימום מוחי, האירוע לווה בפירכוס שנמשך כ 40 דקות, אבי אמור להשתחרר מבית חולים תל השומר ביום ראשון הקרוב. מצבו כרגע: ישן כמעט כל היום, בקושי פוקח עיניים, אינו מסוגל לעמוד גם בקושי עם עזרה, לא מצליח לדרוך על רגליו כמו שצריך, לא תמיד מזהה את קרוביו ובקושי מדבר. כמו כן יש מחלות נוספות ברקע כמו: סכרת שקשה לאיזון, ניתוח לב - מעקפים. אני ממש מודאג למצבו והייתי מעוניין לדעת מהו ההליך להעביר אותו למחלקה השיקומית בתל השומר והאם יש סיכוי לשיקום למרות כל הסיבוך הרפואי? איני רואה אפשרות כרגע לחזרה הביתה, אבא חי עם אמא שהיא גם אישה חולה. מבקש את עזרתכם, בברכה. מיכאל.

08/12/2010 | 14:24 | מאת: דר' דניאל גוטליב

בודאי שהוא אמור לעבור למחלקה שיקומית ולאור העובדה שמדובר בסבוך של השנט הייתי מצפה שזה יהיה בתל השומר כדי שימשיכו לעקוב אחריו גם בנוירוכיורגיה. אם לא זה יהיה ברעות או בבית רבקה. בהצלחה. למד עוד על תהליך ההחלמה www.pnaivebriut.com

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי