אבי עבר אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

02/11/2010 | 12:31 | מאת: גדי

שלום, אבי עבר אירוע מוחי קל ביום חמישי, הוא בן 80, פעיל, נהג לשחות, לנהוג, לקרוא ולהשתתף בהרצאות. כרגע, יש לו בעיה לקרוא ולדבר ותפקוד לקוי ביד ימין הבעיה היא שהוא סובל מפרכוסים ובהם יש לו עוויתות , חוסר יכולת מוחלט לדבר, ושליטה עוד יותר מוגבלת ביד ימין ביה"ח לא מוכן לעשות לו MRI אלא רק לאחר שישתחרר ועל חשבון קופת החולים אשמח לקבל המלצות לגבי MRI האם יש דרך לעשות את הצילום אופן פרטי כל עוד הוא מאושפז? שיקום, האם עדיף בפלימן או באלישע בחיפה (שם אנו גרים) המלצות לגבי הפרכוסים ומה לעשות כדי שלא ישחררו אותו מוקדם מדי? וכל המלצה אחרת שאתה מוצא לנכון רב תודות גדי

06/11/2010 | 15:29 | מאת: דר' דניאל גוטליב

שיעשו CT מוח בנתיים. שידאגו לאזן אותו מבחינת הטיפוטל בתרופות לאפילפסיה עד לרמת השגת רמה תרופתית טיפולית בדם שאיתה אין התקפים אפילפטים והEEG החוזר תקין. פלימן או אסותה טובים. MRI פחות חשוב. בהצלחה.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי