התכווצויות

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

12/01/2005 | 13:25 | מאת: דוד

כשנה לאחר הארוע, שיתוק מלא של הגפיים הימנייות, אפזיה מוחלטת. אבי החל לסבול לפתע מהתכווצויות. האם יש קשר לארוע? בזמן האחרון הועבר אבי לבי"ח סיעודי אחר, האם יתכן ונגרם מהמצב הריגשי? תודה

15/01/2005 | 09:54 | מאת: דר' דניאל גוטליב

קרוב לעשר אחוז מהחולים שעברו אירוע מוחי יסבלו בהמשך מבעיה של התכווצויות אפילפטיות על רקע הצלקת שהותיר האירוע ברקמת המוח. הטיפול התרופתי נגד בעיה זו יהיה במרבית המקרים יעיל ואפשר יהיה באמצעותו להשטלת עליה ולהמנע מהאי נוחות שבה. בהצלחה.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי