tia

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

10/01/2005 | 20:27 | מאת: eti

שלום רב, מהו TIA, מהו HYPERCOAGULATIO SYND, מה משמעותה של האבחנה "בירור מלא לטרומבופיליה מזהה רק פקטור 2 הטרוזיגוט", כיצד כל אחד מאלה, או כולם יחד בשלוב עם יתר לחץ דם מעלים את הסכון ללקות בשבץ מוחי, ומה הטפול המומלץ? בתודה מראש אתי

11/01/2005 | 21:54 | מאת: דר' דניאל גוטליב

TIA פירושו אירוע מוחי חולף, תוך פחות מיממה, להבדיל מאירוע מוחי המשאיר סמנים ממושכים יותר. יתר לחץ דם הוא גורם הסכון השכיח ביותר לשבץ מוחי אבל יש גם סבות אחרות כמו הפרעות קרישה בדם. קרא יותר על כך במדור הרפואי של האתר שלנו www.pnaivebriut.com בהצלחה

22/03/2005 | 11:47 | מאת: אלמונית

האם אפשר לטוס אחרי התקף של טיה? איזה בדיקות צריך לבקש?

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי