חשש לארוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

05/09/2004 | 18:13 | מאת: ג.נ

שלום ד"ר אני בחור בן 35- עובד בעבודה פיזית לפני כשלושה ימים התעוררתי עם תחושת סחרחורת שעברה ביום המחרת לעומת זאת הרגשתי בעיה בפה- יכולת לירוק רק מצד אחד של הפה -ותחושה מוזרה כאילו יש חולשה בעצבים מצד ימין של הפה כמו כן עין ימין שלי לא מפסיקה לדמוע אין לי שום תחושה אחרת מוזרה בגוף אני אנרגטי ומרוכז בעבודה ובחיים יש לי פחד מוות מבתי חולים ורופאים מהי האבחנה הראשונית שלך? האם מדובר בארוע מוחי? ומה דעתך על ההמשכיות של התחושה הזאת למשך 3 ימים פעם יותר ופעם פחות? תודה

06/09/2004 | 16:56 | מאת: דר' דניאל גוטליב

קרוב לודאי שאתה סובל מדלקת של עצב הפנים הפרירפרי (BELLS PALSY ) גש לרופא המשפחה.נוירולוג. רופא אא"ג כדי לראות אם יש עוד טעם לקבל טיפול בפרדניזון. אל דאגה, זה יעבור גם בלי זה. בהצלחה.

07/09/2004 | 02:08 | מאת: ג.נ

ד"ר תודה רבה אין לך מושג כמה הרגעת פחדן כמוני שכבר חשב שנגמרו לו החיים אני אגש לרופא כעצתך תודה

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי