החייאה במשך 50 דקות

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

28/08/2018 | 21:39 | מאת: מורן

שלום רב זאבאבי בן 75 עם תפקוד לבבי ירוד עבר דום לב לאחר 50 דקות של החייאה הלב חזר לתפקוד כיום שבועיים לאחר המקרה אבי פותח עיניים ועוקב עם העיניים אך לא מזיז את האיברים בגוף בנוסף הוא מונשם להערכת הרופאים הוא אינו בהכרה ומדובר ברפקלסים , בדיקת CT בוצע פעמיים אך הבדיקה יצאה תקינה אין דימום או בצקות במח לכן אני פונה אליך על מנת לדעת האם יש דרך לעזור לאבי ?

שלום, ראשית חשוב במצב זה לבצע פעולות שמונעות סיבוכים משניים כגון פצעי לחץ, קיצורי שרירים ועוד כתוצאה משכיבה ממושכת. קשה לדעת אם ניתן לשפר את המצב המוחי. בדיקת ה-CT ה'תקינה' לא אומרת הרבה במצב זה. לצערי כיום היכולת לעזור במצבים כאלה מוגבלת, ובעיקר נסמכת על יכולת ההתאוששות העצמית של המוח. זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי