רציתי לשאול...

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

06/01/2014 | 20:32 | מאת: אייל

כאמור יש סכיזופרניה ואוסידי מחשבתי בלבד.. מתמודד טוב עם ההפרעות .. נוטל תרופות.. >>> אך מציק לי העניין הוא שייש לי כאבים בגוף בכללי.. וכן במקומות מסוימים..כמו כפות רגליים וגב תחתון וכן גם חולשה כללית ביומיום. בדיקות הדם מראים שהכל בסדר מלבד חוסר בויטמין d אותו אני משלים בכדור . מה עליי לעשות לפתור את הכאבים .? תודה לכם + הוספת תגובה

אייל שלום, ניסית פעם רפואה לא קונבנציונאלית כמו דיקור/ שיאצו, לי באופן אישי זה עזר לכאבי גב, בלי קשר למחלה או תרופות, לא הכל קשור לתרופות לדעתי. חוץ מזה מה שעוזר לי זה גם ספורט , לפעמים גם בפיזיותרפיה בקופת חולים מלמדים תרגילים שעוזרים. בהצלחה נהורה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה