טראומה מתאונה

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

11/12/2011 | 15:36 | מאת: ניסיםh

שלום שמי ניסים נפגעתי בתאונת קטנוע ב2009 מאז מטופל אורטופדית ונפשית פוסט טראומה ובעיות זכרון כבר פעמים רופאים ממלצים על אישפוז יום רופאה זכרון ופסיכיאטרית והפסיכיאטרית שלי לא שולחת אותי מה עושים תוזה ניסים

11/12/2011 | 22:29 | מאת: י. בן יעקב

מדוע היא מסרבת? האם היא נתנה הסבר? והאם ניסית לשכנע? אתה כותב רופאים ממליצים, אז תבקש מהם. ובכלל, פשוט פונים למיון בביה"ח [זה בבי"ח?] ומבקשים שהרופא יפנה אותך לאשפוז יום, או להפגש עם המנהל של אשפז"י. פשוט לכאורה.

11/12/2011 | 23:37 | מאת: ניסיםh

שלום יעקוב תודה על התשובה המהירה בקשר לאישפוז יום מסתומרת ללכת לבית חולים של אישפוז יום או רגיל.אני יכול להיתעקש לפסיכיאטרית לאישפוז יום ואם אני גר בחולון אני יכול באיכילוב

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה