הגיע הזמן להיפרד......

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

07/01/2011 | 19:25 | מאת: בני כהן

לכל גולשי הפורום שלום, לצערי הרב, כבר יותר מחודשיים שלא יצא לי כמעט להיכנס לפורום, לענות ולהגיב כפי שעשיתי כאן במהלך 3 השנים האחרונות בשל עומס גדול בכל מעגלי חיי (עבודה, לימודים, חיים פרטיים וכד'). לאחר התלבטות לא קלה החלטתי שהגיע הזמן להיפרד..... לא קל לעזוב ולהיפרד מדבר שאוהבים ומעשייה התנדבותית שהייתה מאד משמעותית עבורי. אני חושב שנפלה בחלקי זכות גדולה לקבל את ניהול הפורום החשוב הזה (ביחד עם ענת) מגלית קלמנזון שהקימה ופתחה את הפורום הזה כשנתיים קודם לכן. במהלך 3 השנים האחרונות "הכרתי וירטואלית" פה בפורום אנשים נפלאים (מתמודדים ובני משפחה) צמאים לידע , מידע , עידוד ותמיכה שכה חשובים על מנת לקדם את מסע ההחלמה האישי שלהם או של בני משפחתם, ולצידם מתמודדים ובני משפחה אחרים בעלי ניסיון אישי שמוכנים לתרום ולשתף מניסיונם האישי במטרה לעזור לאחרים. למדתי עד כמה דברים שיוצאים מהלב נכנסים אל הלב (בשני הכיוונים) גם אם זה עובר דרך רשת האינטרנט. אני רוצה להודות לכל גולשי הפורום ובמיוחד לאלו הקבועים והפעילים שקראו וכתבו והגיבו פה במהלך 3 השנים האחרונות ותרמו להצלחתו של הפורום המיוחד בתחום השיקום בברה"נ והייחודי בפורמט הניהול שלו. אני רוצה להודות לגלית קלמנזון על המלצתה למערכת האתר לפני כשלוש שנים להעביר את פורמט הניהול של הפורום לפורמט הניהול הייחודי שבו התנהל הפורום ב-3 השנים האחרונות. תודה גם למערכת האתר שקבלה את ההמלצה ועל כל שיתוף הפעולה שלה לאורך הדרך. כמובן, תודה לענת על העשייה המשותפת בניהול פורום זה. כולי תקווה שהפורום ימשיך לפרוח , לשגשג ולתרום לקידום חזון ההחלמה וקשר התקווה. בהצלחה בהמשך הדרך לכולם!!! שבת שלום וסופ"ש נעים, בני

07/01/2011 | 21:43 | מאת: בן יעקב

קשה לנו הפרידה. עזרת לנו מאד. אני מדבר בשם עצמי ובטח כך מרגישים כולם. אז תודה ושוב תודה על העזרה. אגב אני רוצה לשאול, בקשר לצרכנים נותני שרות עדיין יהיה אפשר לפנות אליך?

10/01/2011 | 20:52 | מאת: בני כהן

לבן יעקב ולכולם, אני כמובן ממשיך בתפקידי בצוות תוכנית "צרכנים נותני שירות" (כרכז הסברה) ומי שמעוניין לפנות אלי בהקשר זה יכול לפנות אלי למייל : [email protected] . המשך ערב נעים, ובהצלחה לכולם בכל דרך שבה תבחרו ללכת, בני כהן רכז הסברה תוכנית "צרכנים נותני שירות"

08/01/2011 | 15:34 | מאת: adi

08/01/2011 | 17:25 | מאת: משה

לבני היקר, ברגישות רבה יצרת בשילוב יחודי עם ענת מקום וירטואלי חם וקשוב בו נפגשו מתמודדים, בני משפחות ואנשי מקצוע. לשימחתי הרבה ,במהלך השנים האחרונות דרכינו הצטלבו באחד או יותר מערוצי פעילותך הרבים למען קהילת בריאות הנפש. מקווה שהדרך בה בחרת כשותף להנחות את הפורום תשמש מודל לממשיכי הדרך. מאחל לך בהצלחה רבה בהמשך דרכך. משה (מיזם ממ"נ)

10/01/2011 | 20:45 | מאת: בני כהן

15/01/2011 | 22:15 | מאת: יקי

שלום בני, תודה על תרומך המיוחדת והיחודית למעמד המתמודדים ולשרותים המקדמים החלמה הניתנים לאנשים הסובלים ממחלה/הפרעה נפשית שאתה מבצע כבר שנים רבות. אני בטוח שנמשיך לשמוע את קולך ולהרגיש את מעשך ב"שטח" בריאות הנפש. בהצלחה בדרכך ונתגעגע בפורום, יקי

18/01/2011 | 19:17 | מאת: קובי

לבני היקר אין מילים שיכולים לתאר את העזרה, סיוע, אמפטיה, מסירות, תודה על הכל! וכמובן מחזקים את ידיה של ענת היקרה שתמשיך ותעשה עבודת קודש כמו בעבר.

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה