הוסטל פרטי.

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

13/12/2010 | 22:03 | מאת: לילך

שלום. אח שלי במצב נפשי קשה אחרי טראומה בצבא,יש לו סכיזופרניה..שומע קולות..תוקפני לפעמים..כל ההוסטלים זורקים אותו. האם יש הוסטלים פרטיים ,שאולי המחירים יותר גבוהים,אבל יכולים לקבל אותו? והאם הם עובדים כעצמאים ושום נציג,רכז שיקום ממשרד הבריאות לא יגיד להם שהם צריכים לזרוק את האדם?תודה

14/12/2010 | 17:23 | מאת: ענת תנעמי

לילך שלום רב וברוכה הבאה לפורום, נשמע משאלתך שאת דואגת מאוד לאחיך. אני מורידה על כך את הכובע. לנושא שאלתך - אני לא מכירה הוסטלים פרטיים. כל ההוסטלים שאני מכירה הם בפיקוח משרד הבריאות - דהיינו סל שיקום. האם יש מסגרת מסוג אחר שאחיך יכול אולי להשתלב בה ? בנוסף למחשבה על מסגרת אחרת אני מציעה לך ולמשפחתך לפנות למרכז לייעוץ למשפחות. מרכזים כאלה נמצאים ברחבי הארץ. במרכז כזה תוכלו לפגוש גם אנשי מקצוע מיומנים שיוכלו לייעץ לכם וגם משפחות נוספות שתוכלו ללמוד מהניסיון שלהם. אני מאחלת לאחיך בריאות ולך ולמשפחתך הרבה כוחות להתמודדות הלא פשוטה. נשמח לשוב ולפגוש אותך בפורום ולענות על כל שאלה נוספת אם תהיה ענת

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה