קסניקל בתפריט דל שומן

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

13/12/2018 | 10:05 | מאת: קסניקל

הבנתי שקסניקל הינה תרופה המונעת ספיגת שומנים במערכת העיכול,לפיכך כיצד היא תורמת לירידה במשקל בהנחה שצורכים מזון דל שומן בתפריט דיאטה מסודר? מה המטרה של הכדור אם כך והאם הוא עובד גם כשאין כמעט שומן בתפריט?

קסניקל מעכבת אנזימים במערכת העיכול שאחראים לפירוק שומנים ולספיגתם. עיכוב האנזימים גורם לכך שפחות שומן נספג דרך מערכת העיכול וכתוצאה - פחות קלוריות נצרכות. השומן שאינו נספג מופרש החוצה בצואה.

לגבי התפריט - לכן יש צורך להתאים את התרופה למטופל ולא לקחת תרופה ללא בקרה - בתפריט מאוזן היא אינה אפקטיבית.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח