רדוקטיל

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

28/12/2006 | 10:50 | מאת: ענת

שלום. האם יש הבדל כזה מהותי בין רדוקטיל 15 ל 10? לפני שבועיים לקחתי שבוע רדוקטיל 15 ולא הייתי רעבה ... מתחילת השבוע הרופאה רשמה לי רדוקטיל 10 מג - וכל השבוע אני טוחנת אוכל . נראה לי שהיא התבלבלה במירשם ועכשיו גם ביזבזתי סתם כסךךךך וגם זה לא משפיע עלי .. יכול להיות שההבדל כזה מהותי ?????

28/12/2006 | 14:57 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

כפי הנראה את זקוקה למינון של 15 מ"ג אל תשכחי בנוסף לבצע פעילות גופנית ולשמור על תזונה מאוזנת. בהצלחה

09/04/2007 | 19:09 | מאת: נירה

אני כבת 50 בריאה, חברה בקופת חולים הכללית, ביקשתיע מהרןפא שירשום לי מרשם לכדורים אך הוא מסרב, מסת השומן הינה מעל 29 אך לא בגבול ה30,מה עושים על מנת לקבל ולחילופין לאן הולכים,

17/05/2007 | 08:08 | מאת: חופעת עטיה

שלום, היום 17/5 התחלתי לפי המלצת הרופא שלי לקחת רדוקטיל 10 מ"ג משקלי 111 ק"ג וגובהי 164 האם לדעתך הייתי צריכה להתחיל ב 15 מ"ג? אשמח לקבל את תשובתך בהקדם או אם תוכלי לומר לי איך לזרז את הירידה במשקל עם רדוקטיל 10 מ"ג יום טוב חופית

24/07/2007 | 23:16 | מאת: shlomtzi

שלום רב ילדתי לפני כחצי שנה ונשארתי עם כמעט 10 קילו עודפים שאני לא מצליחה להוריד..(כרגע אני שוקלת 64 ק"ג). אין לי זמן להשקיע בפעילות גופנית,אך אני משתדלת ללכת מדי פעם ולשתות הרבה מים. אני לא אוכלת הרבה,אך בעייתי העיקרית היא הנישנושים ואהבת עוגיות ומלוחים.. האם כדאי לקחת לזמן קצר רדיקטול? ואם אקח כדור זה לתקופה קצרה ,עד שאוריד את המיותר,אעלה במשקל מהר בחזרה? אודה לתשובה מהירה תודה.

30/10/2007 | 21:56 | מאת: נועה

אני בת 25 ונוטלת רדוקטיל כחודשיים. כאשר באתי לרופאת משפחה על מנת לקחת מרשם לחודש נוסף , הרופאה אמרה לי שהיה מקרה של בחורה צעירה שקיבלה שיתוק ברגל כתוצאה מנטילת תרופה זו . האם זה נכון וקיימות תופעות לוואי בלתי הפיכות שכאלה ?

17/12/2007 | 11:19 | מאת: רונית

אניי נוטלת רדוקטל וברצוני לדעת כמה זמן צריך להיתנקות מה תרופה בשביל להיכנס להריון

31/12/2007 | 18:46 | מאת: כרמלה

גילי 42 גובה 158 משקל86.7 האם יש מקום לניתוח בהתחשב שהנני סובלת מיתר לחץ דם? תודה

07/01/2008 | 10:08 | מאת: לי

מדוע אין מידע מלא המסביר את היתרונות והחסרונות בלקיחת הרדוקטיל ובכלל אין תשובות על השאלות שנשאלות באתר

05/08/2008 | 23:09 | מאת: אלין

שלום ד"ר אסנת אני בת 17 וברצוני להתחיל בטיפול רדוקטיל..סובלת מעודף שמקל ורוצה להתחיל באורך חיים בריא (הליכות וכו') אין לי בעיה עם זה רק ..אחותי לקחה את המרשם של הכדור בשבילי על שמה..אז רציתי לשאול..האם אני יכולה להשתמש בו והאם מקיאים ממנו...? מה את יכולה להמליץ לי עליו בבקשה?...תודה רבה אני ישמח לעצת רופאה.

24/05/2007 | 20:43 | מאת: רים

שלום רב אני 28 ויש לי עודף משקל 10 ק"ל הלכתי לרופא המשפחה שלי לבקש מרשם לרדוקטיל אבל הוא אמר לי שזה עוזר לפי המחקרים כי לאחר הפסקת התרופה המשתמש חוזר להיות שמן פי שתיים אפילו מהמשקל המקורי בנוסף שהוא מזיק לגוף ובמיוחד לכבד וגם בשאר האברים הפנימיים של האדם האם זה נכון תודה רבה על התשובה

16/09/2007 | 23:21 | מאת: ליצי

שלום רב, אני בת 55, שוקלת 78 ק"ג. בעברי כריתת בלוטת התריס. סובלת ממגרנות ומגלי חום. לאחרונה התגלה אצלי גידול בראש מסוג מנינגיומה - עומדת לעבור הקרנות. האם מותר לי לקחת רדוקטיל כדי לסייע לי בירידה במשקל?

16/09/2007 | 23:21 | מאת: ליצי

שלום רב, אני בת 55, שוקלת 78 ק"ג. בעברי כריתת בלוטת התריס. סובלת ממגרנות ומגלי חום. לאחרונה התגלה אצלי גידול בראש מסוג מנינגיומה - עומדת לעבור הקרנות. האם מותר לי לקחת רדוקטיל כדי לסייע לי בירידה במשקל?

16/09/2007 | 23:21 | מאת: ליצי

שלום רב, אני בת 55, שוקלת 78 ק"ג. בעברי כריתת בלוטת התריס. סובלת ממגרנות ומגלי חום. לאחרונה התגלה אצלי גידול בראש מסוג מנינגיומה - עומדת לעבור הקרנות. האם מותר לי לקחת רדוקטיל כדי לסייע לי בירידה במשקל?

05/10/2007 | 08:11 | מאת: זיוה

מבקשת לקבל מידע על התרופה רדוקטיל ומה ההשפעות שלה על הגוף תודה.

16/01/2008 | 15:37 | מאת: מלי

לדר' שלום האם מותר לקחת רדוקטיל עם גלוקומין וכמה זמן לוקחים רדוקטיל תודה

06/04/2008 | 10:56 | מאת: רות

היכן ניתן למצוא את התשובות לכל השאלות שהוצגו כאן. כולן מעניינות וחשובות.

04/03/2008 | 12:12 | מאת: מיכל

האם אפשר לקחת רדוקטיל יחד עם תוסף מזון בשם קסנדרין אקסטרים שמשווק ישראלבודי?

15/04/2008 | 22:05 | מאת: דוריס מ.ד

אני בת 37 , לפני 4 חודשים ילדתי. התחלתחי בטיפול ברדוקטיל 15 לפני 3 ימים. עודף המשקל התחיל אחרי הלידה , BMI הוא 29 . 1. מתי אני אמורה להתחיל לרגיש את התוצאות ? 2. כמה קילו בערך צריך להוריד בחודש ימים?

29/05/2008 | 11:12 | מאת: אולה

היום הרופאה רשמה לי רדוקטיל וראיתיש בעלון המצורף רשום כי נשים בגיל הפריון צריכות להשתמש באמצעי מניעה מתאימים...מה זה אומר ? אני משתמש בגלולות הרמונט זה מתאים? זה בסדר? אשמח לתשובה.

17/08/2008 | 22:46 | מאת: maya

שלום רב !!! אני לוקחת רדוקטיל כבר חודשיים ו שבוע, ו ירדתי רק 3 קילו!!?? בהתחלה !לקחתי 10 מ"ג ו לא בבוקר, לקחתי בצהריים, כי לא רציתי לנשנש בערב,כי לא ואיסבירו לי שצריך לקחת על קיבה ריקה. בחודש הראשון לא היה שום שינוי, אולי רק הרבה מים, כאילו מעבדת נוזלים, ו אז היתחלתי לקחת 15מ"ג בבוקר ו התחלתי להרגיש ירידה קלה. אני פגשתי כמה אנשים שכבר לקחו רדוקטיל וירדו 5-7 קילו בחודש הראשון!!!! למה אני יורדת כל כך לאת? אולי התרופה לא מתאימה לי? מה לעשות? להמשיך לקחת או להפסיק? בבקשה תנו לי תשובה, אולי אני סתם מכניסה לגוף תרופה בלי שום תועלת. תודה מראש.

14/09/2008 | 13:01 | מאת: דנה

שלום רב, אני נוטלת תרופת לוריון לחרדות האם אני יכולה לקחת את רדוקטיל?

17/11/2008 | 12:45 | מאת: שמי

האם מותר ליטול רדוקטיל כאשר מזריקים מנוגון? או נמצאים בהליך של פריון?

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח