אשמח לעזרה בפענוח MRI

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

25/07/2016 | 18:08 | מאת: אסתי

שלום. עשיתי MRן עקב כאבי ראש חחריפים מאוד שלא פסקו במשך מספר שבועות (יש לציין שמאז כבר פסקו). קיבלתי אתמול את תוצאות ה-MRן והתור לנוירולוגית הוא רק בעוד שבועיים אז אשמח אם מישהו יוכל להזביר לי פחות או יותר במה מדובר, האם זה מסוכן, ומה ההמלצה להלן סיכום ממצאי הבדיקה: "כלי דם אנומליים, קרוב לודאי אנומליות ורידיות התפתחותיות כמופרט. מוקד סספטיביליות קטן בסמוך לאנומליה הורידית הפרונטלית מימין, במיקום פריונטריקולרי, קרוב לוודאי קברנומה קטנה, אם כי לא נראית תבנית ברורה. לקורלציה קלינית (אין לי מושג מה זה אומר) ומעקב." כמו כן, זה לא כתוב בסיכון אבל בחלק אחר של הממצאים כתוב שיש "ציסטות קורטיקליות בטריגון משני הצדדים. עוד כתוב כי ישנה עמדה גבולית של טונסילים צרבלרים בפורמן מגנום, קצוות מעוגלים, ללא צפיפות ניכרת", כמו כן: "ללא שינויים רסטרקטיביים, ללא מוקדים אחרים של האדרה פתולוגית מוחית". אשמח לכל תשובה תודה ויום מקסים! אסתי

בקר טוב אסתי, לפחות 3 מהממצאים המתוארים בפענוח שהעברת(אני מבין שגם הוא צוטט חלקית..)לא מתאימים לדיון ו-או הסבר ללא ראיית ההדמייה עצמה. עפ"י הממצאים המתוארים את זקוקה לייעוץ נוירוכירורג בברכה, ד"ר ולד 0542-29-10-46.

מנהלי פורום נוירוכירורגיה