mri ראש פעם נוספת............

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

05/06/2016 | 09:48 | מאת: גל

שלום דר' לאחר בדיקה חוזרת של MRI אני חולת נירופברומטוזיס התוצאות שוב מודגם ממצא בסמוף לחדר הרביעי עם אפקט מסה קל ללא האדרה פטולוגית ,שינוי של המרטומה?תהליך תופס מקום ?חדרים וחריצים ברוחב תקין רושם לשינוי קל דיפוזי בהיפוקמפוסים דו"צ כביטוי להמרטומות . מה זה אומר המרטומה? ומה זה שינוטי קל דיפוזי בהיפוקמפוסים דו"צ כביטוי להמרטומות . תודה והמשך יום טוב .

שלום גל, לא יועיל לך ולגם א מומלץ להתייחס ללא ראיית ה-MRI. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה