Csf leak

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

08/09/2015 | 14:53 | מאת: ניקול חגבי

היי ד"ר ולד אוריאל, לפני כחודשיים עברתי נתוח שאיבת דיסק.. מיום לאחר הניתוח החלו כאבי ראש בעמידה וישיבה אך מוקלים בשכיבה הכאבים הם באיזור עין ימין טו שצאל לסירוגין באזור העורף ומושכים לכיון השכמות.. אחרי 2 ביקורים במיון קישור את כאבי הראש כדלף בעקבות ניקור מותני שבוצע בניתוח. חשוב לי לציין כי אני סובלת מptc ולכן הקו מחשבה הראשון היה כי מדובר בעליית לחץ למרות ש11 שנה בתחום ידעתי להבדיל בין סוגי הכאב. הייתי מאושפזת שבוע באיכילוב ועברתי blood patch לפני כשבועיים.. בימים הראשונים אחרי השחרור היתה הקלה, אך שוב חזרו הכאבים.. אני מתוסכלת ומבואסת.. אני כבר חודשיים לא העברתי יום מלא בעבודה. גם כשאני מנסה אחרי מס' שעות אני נשברת. הכאב מכניע אותי. מה ניתן לעשות? אנא עזור לי!!

ערב טוב ניקול, זכורות לי פניותיך הקודמות. אשמח לראותך עם הדמייה עדכנית של איזור הנתוח (לאחר ה-Blood Patch) ולסייע כפי שישתמע. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה