צ'יסטה ארכנואידלית

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

17/06/2015 | 09:42 | מאת: בת שבע

שלום רב, בבדיקת סיטי ראש\מוח שבני הבכור החליט פתאום לעשות כי מידי פעם יש לו כאבי ראש, כתבו התרשמות: צ'יסטה ארכנואידלית בגומה אחורית, הרחבה מסויימת של חדרי מוח צדדיים עם הבלטה של קרניים עורפיות, לייעוץ ומעקב נוירולוגי והדמייתי. האם אפשר לקבל התרשמות? אני מודאגת מאד, התור לנוירולוג יהיה רק בסוף יולי, אני חוששת שאם הוא ידע את זה הוא יפתח כאבי ראש רק מהמחשבה שאולי יש לו משהו... אנא עצתך החשובה בהקדם, תודה רבה בת שבע. אמא מודאגת. אגב, הבחור בן 29, נשוי ואב ל2. תוצאת הבדיקה הגיעה אלי בדואר הגיע לידי הבוקר..

ערב טוב בת שבע, יש לעיין בהדמיית ה-CT,לבדוק את בנך,יתכן להשלים הדמייה עי MRI ולייעץ בהתאם. הנושא איננו מתאים לדיונים וירטואלים. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה