בליטה גרמית בראש חלק אחורי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

18/04/2015 | 06:19 | מאת: אלה

לפני מספר חודשים הרגשתי במקרה בליטה גרמית בחלק האחורי של הראש לבני בן ה16 וחצי (יש לציין שלבני יש אסימטריה בגולגולת מהינקות,אולם השיער מכסה זאת וזה לא נראה לעין).הראתי את זה לרופא הילדים לפני מספר חודשים והוא לא התרגש כל כך ביקש שהמשיך לעקוב .לדעתי זה גדל קצת מעט,מה זה יכול להיות(לציין שהיתה לו בליטה דומה בשורש כף היד לפני 2-3 שנים.אני יודעת שאי אפשר לאבחן בכתיבה אולם בכול אופן הייתי רוצה לדעת אילו אבחנות זה יכול להיות מהנתונים שאני מוסרת?

בקר טוב אלה, ככלל-לא מומלצות ספקולציות ללא ראיית ומישוש הממצא. כאשר קיימת אסימטריה מבנית של הגולגולת-ביתר שאת. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה