BRAIN SOL אינטרא אקסיאלי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

20/01/2015 | 12:23 | מאת: רויטל מהלב

שלום , אבי עבר ניתוח מוח להוצאת גידול , חלקו של הגידול נשאר מכיוון שאי אפשר להגיע אליו, אחרי הניתוח חלה התדרדרות משמעותית במצבו, לפני הניתוח היה מתפקד לחלוטין הליכה, אכילה , צרכים , כרגע , אינו מתפקד כלל ובקושי מדבר, המנתחים לא נותנים תשובות לצערי , אובדת עצות, מה עלי לבדוק , לעשות?

לרויטל בקר טוב, מה גילו של אביך? מה האבחנה של סוג הגידול (אבחנה פתולוגית=היסטולוגית)? צריך כמובן לבדוק אותו+לראות MRI לפני ניתוח+MRI לאחר נתוח . הייעוץ להמשך יינתן בהתאם. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה