מכה במצח לילדה נפיחות לא נעלמת

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

23/11/2014 | 00:14 | מאת: ליאת

שלום רב ביתי בת כמעט 10 לפני כשנה נפלה וקיבלה מכה במרכז המצח. המצח התנפח מאוד, והתהליך החלמה היו שיטפי דם מתחת לעיניים. הכל חזר לקדמותו למעט בליטה במרכז המצח שלא נעלמת . מה ניתן לעשות ולמי אני צריכה לפנות, תודה.

שלום ליאת, יש לראותה כדי להתרשם. יש לעיין בהדמייה (צלום או CT או בדיקה אחרת)-אם בוצעה. ייעוץ יינתן בהתאם

23/11/2014 | 14:32 | מאת: ליאת

לאחר קבלת המכה הגענו לרופא הילדים ולא בוצעה כל בדיקה למעט הסתכלות., למי עלי לפנות ע"מ שישלח לבדיקה, רופא הילדים? רופא מומחה? ואיזו בדיקה נחוצה? תודה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה