בליוגלסטומה מולטיפורמה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

30/04/2014 | 08:46 | מאת: אנה

ד"ר ולד אוריאל בוקר טוב, בהמשך למה ששוחחנו קודם אימי סיימה את טיפולי הקרינה והכימיה מעכשיו יהיו רק טיפולי כימיה אחת לחודש במשך 5 ימים. ביצענו בדיקת mri נוספת שהינה התוצאות שלה: שארית גידול שטחי פריאטלי ימני ללא צביעה משמעותית. בהשוואה לבדיקה מ-26.02.2014 יש הפחתת נפח קלה בתהליך. מלווה באטרופיה מוחית קלה גם כן. האם התשובה טובה ואם לא מה זה אומר? את הביופסיה שרשמת לי בהתכתבות הקודמת אין לנו, וגם לא כל כך משתפים פעולה לתת לנו את התיק כדי שנוכל לצלם. המחקר שאימי הייתה צריכה להכנס לאחר בדיקה אם יש איזשהו חלבון בגידול יצא שלילי. מחכה לתשובה תודה מראש ויום טוב,

לאנה שלום, לא צויינו בפענוח ממצאים המעידים על החמרה. הצטמקות מסויימת של נפח שארית הגידול -רצוייה כמובן. המכון הפתולוגי בביה"ח בו נותחה חייב!לתת לידכם תשובה היסטופתולוגית של הגידול . מתבקש כמובן המשך מעקב וטפול נוירואונקולוגי. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה