גולגולת לא סימטרית לתינוקת בת שנה וחצי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

27/12/2012 | 12:15 | מאת: טלי

שלום לביתי הקטנה יש גולגולת לא סימטרית בחלק האחורי של הראש. צד אחד נראה מעט פחוס יותר מצד שני. שמנו לב לזה רק בסביבות גיל שנה.. מבחינה התפתחותית אין כל בעיה איתה.והאי סימטריה הזו לא נראית ביום יום..רק אם השיער רטוב ואפשר להבחין בצורת הגולגולת מאחור. ראה אותה רופא ילדים ואורטופד ששניהם אמרו שנראה להם פשוט גולגולת לא סימטרית וזה בסדר.. אבל אני עדיין חוששת כי אולי לא מדובר רק בסתם מבנה? מה דעתך עליי לעשות? האם ללכת לנוירוכירורג? האם יש מישהו דרך קופת חולים מכבי מומלץ? תודה

לטלי, אם את חוששת תוכלי להראות לנוירוכירורג ילדים בברכה

27/12/2012 | 13:42 | מאת: טלי

תודה רבה על תשובתך המהירה. אני מנסה לאתר נוירוכירורג במכבי אך דרך האתר זה לא קיים בכלל..האם תוכל אולי להמליץ על מישהו כזה?

מנהלי פורום נוירוכירורגיה